Ön offline van
Ramona_banner_960x390px.jpg

Tudod miért vásárol Lékai-Kiss Ramóna az Auchan Korzón?

Legyen az egy csinos magassarkú vagy sportos futócipő, néhány kihagyhatatlan darab a szekrényébe, vicces farsangi jelmez, tároló dobozok a kisfia, Noé játékai számára, vagy egy férjének szánt különleges karácsonyi meglepetés, Rami szívesen látogatja az Auchan Korzó üzleteit, ahol a bevásárlás mellett elintéznivalóiról is gondoskodik. Hamar megoldja banki és postai ügyeit, a ruhatisztítást, beszerzi kedvenc vitaminjait, sőt azt is tudja, hogy ha gyorsan kell egy tökéletes frizura, az Auchan Korzón bejelentkezés nélkül is fogadnak a fodrászatokban.Bár ez nem látszik karcsú alakján, Rami a hasát is szereti. Szerencsére az Auchan Korzón nemcsak vásárolni lehet, hanem szuper éttermek is várnak a vásárlókra az életudvarban, ahol az elfoglalt műsorvezető két forgatás között gyakran elfogyaszt egy finom sushit, tésztát vagy hamburgert.

Rami az Auchan Korzóval kapcsolatos élményeiről így nyilatkozik: „Mivel folyamatosan ingázom a főváros és Veszprém között, számomra a legkézenfekvőbb a budaörsi Auchan Korzóba beugrani, és elintézni a napi teendőket. Az elmúlt időszakban ez gyakran meg is esett, sőt az is elfordult, hogy nem volt lehetőségem ebédelni, vacsorázni munka közben. Szeretem, hogy az Auchan Korzón az éttermek kínálatai között mindig megtalálom azt az ételt, amire épp vágyom. Összességében én a sokszínűségéért választom az Auchan Korzót!”Te is szeretnél egy élményteli napot?

Akkor látogass el az Auchan Korzóra! Újranyitott üzleteink az ország 18 pontján széles termékválasztékkal, és vonzó tavaszi ajánlatokkal várják vásárlóinkat! Országszerte csaknem 650 üzlettel és szolgáltatóval rendelkezünk, nagyobb helyszíneinken számos ismert világmárkával is találkozhatsz. Ruházati és sportboltjainkban, óra- és ékszerüzleteinkben, hobbi- és ajándékboltjainkban, cipőboltjainkban, lakberendezési üzleteinkben, parfümériáinkban, mobiltelefon szaküzleteinkben te is megtalálhatod kedvenc termékeidet, ráadásul a vásárlás mellett elintéznivalóidról is gondoskodhatsz. Megoldhatod postai és banki ügyeidet, a gyógyszerek kiváltását, a pénzváltást, a ruha- és szőnyegtisztítást, de akár új frizurát vagy szemüveget is csináltathatsz, vagy barnulhatsz a szoláriumokban.  

Vásárlás közben megéheztél vagy egy frissítő kávéra vágysz? Az Auchan Korzókon minden éttermünk más-más kulináris irányzatot és egyedi hangulatot képvisel, így nálunk a házias ételektől a gyorséttermi választékig, az ázsiai ínyencségektől az olasz finomságokig mindent megtalálsz. Kávézóinkban az ízletes kávé- és teakülönlegességek mellett könnyű harapnivalókat és finom süteményeket is kínálunk.

Az Auchan Korzókon ismét a korábban megszokott módon, hétfőtől szombatig 9.00-20.00, vasárnap 10.00-18.00 óráig tartunk nyitva. Várunk téged is az üzleteinkben!
 
Oszd meg