Ön offline van
ShareNow_banner_960x390px.jpg

MÁR ÖT AUCHAN KORZÓT ÉRHETSZ EL AUTÓMEGOSZTÓ SZOLGÁLTATÁSSAL!

Ahogy arról már korábban is olvashattál, az Auchan Korzónál folyamatosan törekszünk az olyan fenntartható megoldásokra, melyekkel kényelmesebbé tehetjük mindennapjaidat. Fontosnak tartjuk, hogy az áruházainkhoz többféle közlekedési móddal is el tudj jutni. Ezért minden Auchan Korzó nemcsak személygépkocsival, hanem tömegközlekedéssel is felkereshető. Emellett tavasz óta a közösségi autózás élményét is elérhetővé tettük! 

Mi az a közösségi autómegosztás?
  
A közösségi autómegosztás új korszakot nyit a közlekedésben. Csökkenti az utakon a zsúfoltságot, a környezetszennyezést, és élhetőbbé teszi a városokat, hiszen egy közösségi autóval akár 4-6 saját tulajdonú gépkocsi is kiváltható. Így kevesebb a forgalmi dugó, és több a szabad parkolóhely. Emellett a közösségi autómegosztás nagy előnye számunkra, hogy azok a vásárlóink is kényelmes módon juthatnak el az Auchan Korzókra, akik nem rendelkeznek saját gépkocsival.
 
Mi történt eddig?
 
2021 áprilisában a SHARE NOW elsőként hozott létre Budapesten kívüli zónát a budaörsi Auchan parkolójában. A Külső Zónából a fővároson belüli zónákhoz hasonlóan bármikor lehetett autóbérlést indítani, illetve az autóbérléseket le is lehetett zárni. A budaörsi Auchan Korzó parkolójáig létesített első, Budapesten kívüli autómegosztó zóna rendkívül sikeresnek bizonyult! Kiderült, hogy vásárlóink körében kiemelten népszerűek az elektromos SHARE NOW modellek, ezen belül is a Pest megyei autópályamatricával ellátott autók.
 
Mi a jó hír?

A nagy sikerre való tekintettel az Auchan Korzó és a SHARE NOW autómegosztó szolgáltatás együttműködése folytatódik! Így vásárlóink hosszútávon is igénybe vehetik a budaörsi Auchan Korzó zónát, emellett augusztus eleje óta már az óbudai, a dunakeszi, a soroksári, és a budakalászi Auchan Korzókra is lehet SHARE NOW autóbérléseket indítani! Vásárlóink a SHARE NOW autóival nemcsak megközelíthetik helyszíneinket, hanem az autókat az Auchan parkolókban ott is hagyhatják.

Mi jelent ez neked?
 
Ha nem rendelkezel saját gépkocsival, a SHARE NOW legmagasabb igényeket is kielégítő BMW, Fiat, Mini, Mercedes-Benz és smart márkájú autóival Budapest bármely pontjáról a hét bármely napján felkeresheted a budaörsi, dunakeszi, óbudai, soroksári, és budakalászi Auchan áruházakat, ahol számos üzletet, köztük több ismert világmárkát is megtalálsz. Így az élelmiszervásárlás mellett izgalmas gasztroélményekkel gazdagodhatsz, az Auchan Korzók szolgáltatóinál pedig elintézheted postai és banki ügyeiket, gyógyszereid kiváltását, a ruha- és szőnyegtisztítást, barnulhatsz a szoláriumokban, vagy akár kipróbálhatod fodrászüzleteink, szépségszalonjaink egyikét. Vásárlásodhoz a hagyományos autók mellett három különböző elektromos modellt is választhatsz: ezek a MINI Cooper SE, a BMW i3, és a smart EQ fortwo.

Mit kell tenned?

Ha szeretnéd kipróbálni a közösségi autózás élményét, töltsd le a SHARE NOW alkalmazást vagy regisztrálj a SHARE NOW weboldalán, keress egy neked tetsző Mercedest, BMW-t, MINI-t, Fiatot vagy smartot a közeledben, foglald le, szállj be és már indulhatsz is! 

További információ: https://www.share-now.com/hu/hu/