Ön offline van
Vissza

Újabb színes programokkal jelentkezik az Auchan Korzó Élményplacc!

MicrosoftTeams-image (9).png
Izgalmas eseményre invitáljuk a kicsiket és nagyokat a Nemzetközi Duna-nap alkalmából! Ezúttal is változatos családi programok várnak minden érdeklődőt a soroksári Auchan Korzó ételudvarán 2022. július 2-án, szombaton 10-16 óra között. 

Az Auchan Korzó Élményplacc a Nemzetközi Duna-nap alkalmából megrendezésre kerülő rendezvényén több helyi szervezet is képviselteti magát. Lesz Dunával és vízzel kapcsolatos totó és kvízjáték, hal puzzle kirakás, közös rajzolás és izgalmas kézműves foglalkozások a Zöld Lokálpatrióta Mozgalom és a Soroksári Botanikus Kert Baráti Kör jóvoltából, a Dél Pesti Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek köszönhetően pedig a tűzoltók munkája iránt érdeklődők egy tűzoltóautót és a lánglovagok felszerelését is megtekinthetik.   

Külön öröm számunkra, hogy az eseményhez a Jane Goodall intézet munkatársai is csatlakoztak. Az 1977-ben alapított és ma már több mint 110 országban működő globális szervezet az állatok, a környezet, valamint embertársaink védelmét tűzte ki célul, és világszerte számos projekttel munkálkodik a szebb és élhetőbb jövő érdekében. Az Auchan Korzó Élményplaccon nemcsak az intézet munkájával ismerkedhettek meg közelebbről, de egy játékos teszttel próbára tehetitek tudásotokat, valamint mobil curlinget is játszhattok, míg a kisebbek csimpánz és gorilla álarcokat készíthetnek. 
Ezenkívül az MTK Evezős Szakosztály az evezést, a Csepeli Kajak-Kenu Egyesület képviselői pedig a kajak-kenuzást népszerűsítik majd a helyszínen és új tagokat is toboroznak, így, ha érdeklődtök a vízi sportok iránt, ezt a programot semmiképpen se hagyjátok ki! 

Az Élményplacc foglalkozásait összekapcsolhatjátok egy vidám shoppingolással, hiszen üzleteinkben mindenkit széles árukínálat és számos akció vár, sőt, szolgáltatóink segítségével elintéznivalóitokról is gondoskodhattok. 

A programok alatt ne felejtsétek el begyűjteni a Triumph kuponját, mellyel az üzletben 10% kedvezménnyel vásárolhattok, sőt, a fehérneműbolt meglepetés ajándékokkal – piperetáskával, selyemsállal és kulcstartóval - is készül. A Triumph kuponokat nemcsak az üzletben, hanem az Élményplacc egyik asztalánál is átvehetitek! 

Ha a vásárlás során elfáradtok, frissüljetek egy finom cappuccinóval kávézónkban, ha pedig megéheztek, próbáljátok ki megújult ételudvarunk gasztronómiai kínálatát és lazítsatok nyitott teraszunkon a nyári napsütésben!  

A részvétel ingyenes, szeretettel várunk mindenkit! Találkozunk július 2-án, szombaton! 

Szerezzünk együtt felejthetetlen élményeket!